• EN
  • NL
  • FR

GESLOTEN

Place le Mairie in PouillonIn het prachtige lichtglooiende achterland van het zuidelijke deel van Les Landes vindt u tussen de maïsvelden van Pouillon, deze nieuwe Chambres d’hotes. De voormalige landbouwschuur stamt uit de beginjaren 1900 en werd gebruikt voor de opslag van graan en wijn. In 2010 en begin 2011 hebben wij het geheel volledig verbouwd en getransformeerd tot een woonhuis.

In de directe omgeving, op loopafstand, ligt het Lac de Luc, waar u heerlijk kunt vissen, relaxen en wandelen. Tevens vindt u hier een goed restaurant waar u tegen schappelijke prijzen uitstekend kunt eten.

Overdekt terras van Vieille Grange in PouillonHet verdient zeker aanbeveling een tocht door de omgeving te maken, naast de mooie afwisselende natuur vindt u talloze pittoreske dorpjes elk met een eigen historie en bezienswaardigheden. Ook kunt u wijncaves bezoeken of een dagje naar het strand. En wat dacht u van het nabijgelegen Spanje met zijn eigen folklore?

Allemaal mogelijkheden op redelijke afstand van de chambres d’hôtes. Dat gecombineerd met het prettige klimaat maakt uw vakantie hier in Les Landes onvergetelijk. ”La Chalosse”, de regio waarin de Chambres d’hotes is gelegen staat niet bekend als zeer toeristisch, in een oase van rust, maakt U daarentegen deel uit van het echte Franse leven in ”La Campagne”.

Pouillon ligt op slechts enkele kilometers van de Sint Jacobsroute richting Santiago de Compostella. Fietsers, maar ook wandelaars richting de belangrijke pleisterplaats Saint Jean Pied de Port vinden in La Vieille Grange een uitstekend logeeradres om een of meerdere dagen bij te komen. (Kijk op de “tarieven” pagina voor een speciale prijs)

Degenen die dit aanspreekt en van een afwisselende vakantie houden zullen zich in La Vieille Grange uitstekend op hun plek voelen. De Nederlandse eigenaren heten u van harte welkom.